Cover for Knarvik Barnehage

Knarvik Barnehage

Knarvik barnehage er en heldags barnehage med 6 avdelinger. Barnehagen ligger sentralt plassert i Kn

2 dager siden

Knarvik Barnehage

Søke barnehageplass? Knarvik Barnehage ligger sentralt plassert og har nærhet til flotte turområder. Hos oss er det barn fra flere skolekretser. Vi har egen avdeling for førskolebarna der fokus er å bygge vennskap for kommende skolestart. Følg oss gjerne på Facebook og Instagram.

3 dager siden

Knarvik Barnehage

Vi er takknemlige for å ha både pedagogisk fagleder og språkpedagog! Den pedagogiske faglederen har ansvar for pedagogisk kvalitet og kompetanseheving for hele personalet. Språkpedagogen har fokus på å gi det lille ekstra til barn som trenger det.

1 uke siden

Knarvik Barnehage

Tidligvakt eller morgenfugl? Vi har åpent fra kl 06.30. Søk barnehageplass på www.alver.kommune.no

1 uke siden

Knarvik Barnehage

Skal du søke barnehageplass? Da ønsker vi deg velkommen til åpen dag i Knarvik Barnehage. Kom innom til oss i Lonsvegen 76 lørdag 4.februar kl 10.00-12.00 og se hvordan vi har det. Følg oss gjerne på Facebook og Instagram.

4 uker siden

Eventyret om Skinnvotten. Nydelig opplevelse for både små og store❤️

1 måned siden

Knarvik Barnehage