Hvorfor velge Knarvik barnehage?

Når foreldre skal velge barnehage til sitt barn, er det ulike faktorer som har betydning. For noen er det viktigst at barnehagen ligger i nærmiljøet, mens andre velger barnehage etter satsningsområder. Her har vi beskrevet hva vi mener er gode årsaker til å velge Knarvik barnehage.

Hvorfor velge Knarvik barnehage til deres barn:

• Vi ser hvert enkelt barn og ivaretar barnets behov.
  • Vi ønsker å være så fleksible som mulig i møte med foreldrenes behov – men vektlegger barnas behov først og fremst.
  • Vi vektlegger turer ut av barnehagen og opplevelser for barna, slik at de får felles erfaringer som knytter dem sammen – og de kan bruke det i leken.
  • Vi har et høyt fokus på omsorg for barnet og barnets foreldre.
  • Vi vektlegger tid til lek som er barnas viktigste uttykksmiddel.
  • Vi jobber med rammeprogram knyttet til å styrke barnets emosjonelle og sosialekompetanse, De utolige årene.
  • Vi jobber også med språkløypeprogrammet, og har et høyt fokus på å skape et godt språkmiljø og økt leseglede hos barna.
  • Vi har i mange år hatt fokus på bevisst kosthold og fysisk aktivitet.
  • Vi har en meget stabil personalgruppe med dyktige og erfarne ansatte.
  • Vi er en barnehage med stabil økonomi – og hvor overskudd investeres i driften, økt pedagogisk bemanning og pedagogisk materiell til barna.
  • Vi prioriterer å sette inn vikarer ved fravær og ivaretar dermed både barnas sikkerhet og at det pedagogiske arbeidet kan gjennomføres som planlagt.
  • Vi benytter faste vikarer og stiller høye krav til vikarene våre.
  • Vi har ansatt pedagogisk fagleder, språkpedagog vaktmester og kjøkkemedarbeider i tillegg til den pedagogiske grunnbemanningen vår.
  • Vi har et godt arbeidsmiljø med mye humor og glede – det smitter over på både barn og foreldre.
  • Vi er medlemmer av PBL og har tariffavtale og ordnede arbeidsforhold.
  • Vi er en røykfri barnehage!

Søk om plass i Knarvik Barnehage