Velkommen til bloggen vår

Tid for å søke plass til høsten

http://www.knarvikbarnehage.no/wp-content/uploads/2021/01/P9050007-1.jpghttp://www.knarvikbarnehage.no/wp-content/uploads/2021/01/P9050007-1.jpghttp://www.knarvikbarnehage.no/wp-content/uploads/2021/01/P9050007-1.jpgTid for å søke plass til høsten

Dersom du ønsker barnehageplass hos oss til høsten er det nå tid for å søke plass. Vi har felles opptak med Alver kommune. Søknadsfrist er 1. mars.Du søker på Alver kommune sin hjemmeside.Om du lurer på noe eller ønsker å besøke oss før du søker er det bare å ta kontakt med oss.

Se vår nye video!

http://www.knarvikbarnehage.no/wp-content/uploads/2019/09/knarvikbarnehagevideo.jpgSe vår nye video!

Se den nye videoen Fossefall Creations AS har laget til oss. Sånn har vi det i barnehagen vår.

Fuglefest for Språkløyper

Fuglefest for Språkløyper

Fra høsten skal vi starte arbeidet med Språkløyper i barnehagen. Språk og barnelitteratur blir hovedtema. Personalet fikk introdusert nytt tema med en fest knyttet til billedboken Fuglefest. Her ble det pyntet til fest og servert velkomstdrikke. På menyene var det «gummi» makk. Gøy med litt fest og moro i hverdagen.

Klovne Knut

Klovne Knut

I dag har vi hatt en morsom samling med besøk av Klovne Knut. Dagens tema var farger, og Klovnen Knut hadde en flott forestilling for oss med mange gøye innslag med farger.

Endelig noen fine vinterdager.

Endelig noen fine vinterdager.

Det er gøy i barnehagen når vi kan få bruke akebrettene og kose oss med mange vinteraktiviteter. Full fart i akebakken. Bygging av snøfigurer. Kos rundt bålet med varm drikke. Kan vi ha finere dager!!!!

Nissemor trenger hjelp!!!

Nissemor trenger hjelp!!!

Barnehage er full av rødkledde nisse barn. Det er nissefest i barnehagen. Nissemor er sliten og har alt for mye å gjøre til jul, men i barnehagen er det hjelp å få. Små julemus er klar til å bidra og jammen vanker det ikke en belønning også.

Besøk av gitar spillende ekorn.

Besøk av gitar spillende ekorn.

På høstfesten vår i år fikk vi besøk av mange dyr som hadde det travelt med å gjøre seg klar til vinteren. Alle dyrene fortalte oss sin historie. Ekstra spennende var det med det gitar spillende ekornet som lærte oss en koselig høstsang.

Glade barn som er klar for et nytt barnehageår.

Glade barn som er klar for et nytt barnehageår.

Stor gjensynsglede etter en lang sommerferie. Endelig er vi tilbake i barnehagen og klare for et nytt barnehageår. Vi har fått mange nye barn på plass i barnehagen vår, og vi gleder oss til å bli kjent med dem. Nå er vi klar for høsten med mange kjekke aktiviteter.

God sommer fra oss.

God sommer fra oss.

Endelig kom det litt varme. Vi fikk kaste strømpene og teste varmen på vannet i elva som vi har besøk gjennom hele barnehageåret. Herlig, men litt kaldt.

Gratulerer med dagen!

Gratulerer med dagen!

I barnehagen hadde vi en flott markering av nasjonaldagen. Barnetog, 17. mai aktiviteter, «kongebesøk» på kongetribunen og god festmat. Mange glade barn og voksne som koste seg med en flott nasjonaldags markering.

De tre Bukkene Bruse på Badeland

De tre Bukkene Bruse på Badeland

Til karneval fikk barna i Knarvik barnehage i år besøk av de tre Bukkene Bruse. De var på vei til seters, men tok seg en tur innom Badeland til stor glede for barna. For utenom stor glede i badebassenget og i rutsjebanen så fikk de bryne seg på trollet som også ville på Badeland. Heldigvis klarte den store bukken å mestre trollet også denne gangen.

Nytt år og endelig litt snø.

Nytt år og endelig litt snø.

Den nye året kom med overraskende snø og vintervær. Barna i barnehagen kunne kose seg med snø og akebrett. Og det var også mulig å bygge seg en liten snømann og noen snølykter.

1 2 4 5