Velkommen til bloggen vår

Besøk av gitar spillende ekorn.

På høstfesten vår i år fikk vi besøk av mange dyr som hadde det travelt med å gjøre seg klar til vinteren. Alle dyrene fortalte oss sin historie. Ekstra spennende var det med det gitar spillende ekornet som lærte oss en koselig høstsang.

Glade barn som er klar for et nytt barnehageår.

Stor gjensynsglede etter en lang sommerferie. Endelig er vi tilbake i barnehagen og klare for et nytt barnehageår. Vi har fått mange nye barn på plass i barnehagen vår, og vi gleder oss til å bli kjent med dem. Nå er vi klar for høsten med mange kjekke aktiviteter.

God sommer fra oss.

Endelig kom det litt varme. Vi fikk kaste strømpene og teste varmen på vannet i elva som vi har besøk gjennom hele barnehageåret. Herlig, men litt kaldt.

Gratulerer med dagen!

I barnehagen hadde vi en flott markering av nasjonaldagen. Barnetog, 17. mai aktiviteter, «kongebesøk» på kongetribunen og god festmat. Mange glade barn og voksne som koste seg med en flott nasjonaldags markering.

De tre Bukkene Bruse på Badeland

Til karneval fikk barna i Knarvik barnehage i år besøk av de tre Bukkene Bruse. De var på vei til seters, men tok seg en tur innom Badeland til stor glede for barna. For utenom stor glede i badebassenget og i rutsjebanen så fikk de bryne seg på trollet som også ville på Badeland. Heldigvis klarte den store bukken å mestre trollet også denne gangen.

Nytt år og endelig litt snø.

Den nye året kom med overraskende snø og vintervær. Barna i barnehagen kunne kose seg med snø og akebrett. Og det var også mulig å bygge seg en liten snømann og noen snølykter.

God jul til alle!!!

Vi ønsker god jul til små og store. I barnehagen har vi hatt en koselig desembermåned med forberedelser til julehøytiden. Nå er vi klar for å dele gledene og opplevelsene med familiene våre. Årets julesang i barnehagen og en hilsen fra oss er Bjarte Leithaugs julesang: Tenn et lite lys i mørket! Tenn et lite håp om fred! Hele verden får i gave – barnet som blir sendt hit ned.

Høst i barnehagen

Vi har hatt en utrolig flott høst dette året. I barnehagen er vi mye ute, og har vært på mange og lange skogsturer i det fin været. Ute koser vi oss med mat på bålet og leker med det vi finner av spennende ting i naturen. Vi har også hatt en flott høstfest som avdeling Kråkereiret arrangerte for oss. Det er alltid god stemning når noen lager til fest.

Full fart på Barnehagemila.

Tradisjonen tro så arrangerte vi Barnehagemil i barnehagen også dette året. Hele to runder rundt sykkelløypen med innlagt drikkestasjon og frukt utdeling ved målgang. Hver avdeling sprang sine runder mens de andre avdelingene heiet dem fram. Selv om ikke værgudene var på lag med oss så ble løpet gjennomført i god stil.

Klovne besøk

Klovne Knut besøkte igjen Knarvik barnehage. Stemningen var høy og barna storkoste seg under hele forestillingen. Knut hadde denne gangen med seg hunden sin Rufus Roff som ble invitert til et utsøkt måltid. Måltidet hadde flere innslag av misforståelser, noe som var til stor glede for barna.

Vi ønsker alle en god 17. mai

Barna i Knarvik barnehage har i dag hatt en flott Mai fest. Vi har gått i 17. mai tog, øvd oss på Hurra rop og kost oss med mange ulike 17. mai aktiviteter. Nå gleder vi oss til selve dagen og er klar til å feire nasjonaldagen vår. En riktig god 17. mai til alle!!!!!

Nå er våren her!!

Førskolebarna inviterte til vårfest med teaterframvisning for alle de andre barna i barnehagen. Vi fikk besøk av Solen som smeltet den kalde snøen slik at vårblomstene kunne komme fram. Krokus, løvetann og blåklokken var ikke vanskelig å be, og var klar for å blomstre i den fine vårsolen.