Velkommen til bloggen vår

Fuglefest for Språkløyper

Fra høsten skal vi starte arbeidet med Språkløyper i barnehagen. Språk og barnelitteratur blir hovedtema. Personalet fikk introdusert nytt tema med en fest knyttet til billedboken Fuglefest. Her ble det pyntet til fest og servert velkomstdrikke. På menyene var det «gummi» makk. Gøy med litt fest og moro i hverdagen.

Klovne Knut

I dag har vi hatt en morsom samling med besøk av Klovne Knut. Dagens tema var farger, og Klovnen Knut hadde en flott forestilling for oss med mange gøye innslag med farger.

Endelig noen fine vinterdager.

Det er gøy i barnehagen når vi kan få bruke akebrettene og kose oss med mange vinteraktiviteter. Full fart i akebakken. Bygging av snøfigurer. Kos rundt bålet med varm drikke. Kan vi ha finere dager!!!!

Nissemor trenger hjelp!!!

Barnehage er full av rødkledde nisse barn. Det er nissefest i barnehagen. Nissemor er sliten og har alt for mye å gjøre til jul, men i barnehagen er det hjelp å få. Små julemus er klar til å bidra og jammen vanker det ikke en belønning også.

Besøk av gitar spillende ekorn.

På høstfesten vår i år fikk vi besøk av mange dyr som hadde det travelt med å gjøre seg klar til vinteren. Alle dyrene fortalte oss sin historie. Ekstra spennende var det med det gitar spillende ekornet som lærte oss en koselig høstsang.

Glade barn som er klar for et nytt barnehageår.

Stor gjensynsglede etter en lang sommerferie. Endelig er vi tilbake i barnehagen og klare for et nytt barnehageår. Vi har fått mange nye barn på plass i barnehagen vår, og vi gleder oss til å bli kjent med dem. Nå er vi klar for høsten med mange kjekke aktiviteter.

God sommer fra oss.

Endelig kom det litt varme. Vi fikk kaste strømpene og teste varmen på vannet i elva som vi har besøk gjennom hele barnehageåret. Herlig, men litt kaldt.

Gratulerer med dagen!

I barnehagen hadde vi en flott markering av nasjonaldagen. Barnetog, 17. mai aktiviteter, «kongebesøk» på kongetribunen og god festmat. Mange glade barn og voksne som koste seg med en flott nasjonaldags markering.

De tre Bukkene Bruse på Badeland

Til karneval fikk barna i Knarvik barnehage i år besøk av de tre Bukkene Bruse. De var på vei til seters, men tok seg en tur innom Badeland til stor glede for barna. For utenom stor glede i badebassenget og i rutsjebanen så fikk de bryne seg på trollet som også ville på Badeland. Heldigvis klarte den store bukken å mestre trollet også denne gangen.

Nytt år og endelig litt snø.

Den nye året kom med overraskende snø og vintervær. Barna i barnehagen kunne kose seg med snø og akebrett. Og det var også mulig å bygge seg en liten snømann og noen snølykter.

God jul til alle!!!

Vi ønsker god jul til små og store. I barnehagen har vi hatt en koselig desembermåned med forberedelser til julehøytiden. Nå er vi klar for å dele gledene og opplevelsene med familiene våre. Årets julesang i barnehagen og en hilsen fra oss er Bjarte Leithaugs julesang: Tenn et lite lys i mørket! Tenn et lite håp om fred! Hele verden får i gave – barnet som blir sendt hit ned.

Høst i barnehagen

Vi har hatt en utrolig flott høst dette året. I barnehagen er vi mye ute, og har vært på mange og lange skogsturer i det fin været. Ute koser vi oss med mat på bålet og leker med det vi finner av spennende ting i naturen. Vi har også hatt en flott høstfest som avdeling Kråkereiret arrangerte for oss. Det er alltid god stemning når noen lager til fest.