Hva foreldre sier om oss

Vi er veldig fornøyd med barnehagen!
Elsker at dere deler bilder på Vigilo, slik at vi kan se at barna har det bra, og at de leker og koser seg!
Tusen takk til Knarvik barnehage og alle de fantastiske menneskene som jobber der!
Vi er super fornøyd!

— Fra foreldre-undersøkelsen,UDIR des.16

Knarvik barnehage er ein svært god barnehage.
Den har evne til å endre seg og fungerer svært godt slik eg ser det.
Både for barn og foreldre.

— Fra foreldre-undersøkelsen, UDIR des.16

I Knarvik barnehage får barna skli på berg, leke i lyng og klatre i trær, både innenfor gjerdet, og på tur i nærområdet. Ikke minst føler gutten vår seg trygg der.
Åpningstidene var hovedgrunnen til at vi valgte barnehagen. Kristen forankring var også viktig. Vi var skeptiske til hele seks avdelinger, men det løser de ansatte på en god måte.
Personalet evner å skape mye, først og fremst gjennom den de er, men også gjennom turer, fellessamlinger, drama og sang. Vi er veldig fornøyde!

— Nina Jenny T. Monstad

Me opplever Knarvik barnehage som ein trygg plass for jenta vår, der ho kan vere seg sjølv. Personalet er opne og inkluderande, og me opplever ein god kommunikasjon mellom oss foreldre og dei tilsette i barnehagen.

— Ole-Jørgen Storsæter

Me har valgt Knarvik barnehage til barna våre av ulike grunner. Først og fremst fordi den har ein kristen profil. Me er også i kvardagen avhengig av barnehagen sine opningstider. Innimellom er det for seint for oss å levere kl.sju. Da er det flott å ha ein barnehage som opnar halv sju. Knarvik barnehage er også eit god val fordi den har eit flott uteområde. Kjekt når ungane kan få klatre i tre og klyve på berg. Etter å hatt ulike barn i denne barnehagen i 7,5 år set me stor pris på dei ansatte som viser god omsorg for barna.

— Magnus Ådnanes

Me opplever at barnet vårt har det trygt og kjekt i Knarvik Barnehage. Det er eit vidt spekter på det ho får oppleve, erfare og lære om. Me snakkar difor varmt om Knarvik Barnehage.

— Svein Ivar Eknes

Det jeg syns er veldig bra med barnehagen er at de har utrolig flinke ansatte som tar godt i mot barna så barna føler seg trygg i flotte fasiliteter. Jeg er og veldig fornøyd med tilbudene som barna har så som turene, interessegruppene og de andre aktivitetene som dere tilbyr. Snille og kjekke mennesker som gjør at både barna og foreldre er storfornøyd.

— Frida Ragna